myViewBoard Knowledge Base


myViewBoard Display


Wirelessly mirror your device screen to larger displays

myViewBoard Display

Wirelessly mirror your device screen to larger displays

myViewBoard Display genel bakış


myViewBoard Display kullanıcıların masaüstlerini kablosuz bir şekilde desteklenen İnteraktif Düz Paneller (IFP) ve Kablosuz Sunum Ekranlarına (WPD) yansıtmalarını sağlar.

Display, seçili ViewBoard donanımlarında önceden yüklü gelir, ancak kullanıcılar tarafından Android 6 (Display for Android) veya daha yüksek veya Windows (Display for Windows) çalıştıran herhangi bir IFP veya WPD'ye de yüklenebilir.

Android için Display

myViewBoard Display for Android Android 6 ve üzeri herhangi bir cihazı, yalnızca bir Display Kodu ve Tek Seferlik Şifre  kullanarak başka bir cihazın ekranını alabilen kablosuz bir ekrana dönüştürür myviewboard.com/display.

Örneğin, bir Interaktif Düz Panel (IFP) uygun bir web tarayıcısı olan herhangi bir başka cihaz için bir ekran haline gelebilir. Ana ekran, Android için Display çalıştırırken, uygun bir tarayıcıyı kullanabilen ve internet bağlantısı olan herhangi bir PC veya Mac dizüstü bilgisayar veya masaüstü cihaz ekranını paylaşabilir, kablo veya herhangi bir yazılım indirmeden.

Sil

MOBİL VE TABLET UYUMLULUK NOTU

Şu anda, Display mobil veya tablet web tarayıcılarından Android için Display'e yayın yapmayı desteklememektedir.

 Sil 

Windows için Display

myViewBoard Display for Windows herhangi bir Windows cihazını, yalnızca bir Display Kodu ve Tek Seferlik Şifre ile başka bir cihazın ekranını alabilen kablosuz bir ekran haline getirir myviewboard.com/display.

Örneğin, bir Interaktif Düz Panel (IFP) uygun bir web tarayıcısı olan herhangi bir başka cihaz için bir ekran haline gelebilir. Ana ekran, Windows için Display çalıştırırken, uygun bir tarayıcıyı kullanabilen ve internet bağlantısı olan herhangi bir PC veya Mac dizüstü bilgisayar veya masaüstü cihaz ekranını paylaşabilir, kablo veya herhangi bir yazılım indirmeden.

Sil

MOBİL VE TABLET UYUMLULUK NOTU

Şu anda, Display mobil veya tablet web tarayıcılarından Windows için Display'e yayın yapmayı desteklememektedir.

 Sil 

Kullanıcı Arayüzü

Alıcı cihaz: ViewSonic ViewBoard'ı alıcı cihaz olarak kullanan Display uygulaması açılış ekranı.

Yayın cihazı: Ekranını paylaşmak istediğiniz cihaz için Display web tabanlı ekran.

Hadi başlayalım!

myViewBoard Knowledge Base

Ek yardıma mı ihtiyacınız var?

Diğer kaynaklarımızı kontrol edin — size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.